Till senaste kommentaren

Varför har tidningen annonser, reklam och ibladningar?

Tidningen har både privatpersoner och företag som kunder och båda har möjlighet att annonsera.
Reklamen tillsammans med prenumerationsintäkterna står för huvuddelen av tidningens intäkter och bidrar till ett lägre prenumerationspris liksom till ett ökat lokalt innehållsvärde.
Göteborgs-Posten Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej förstår att en viss del reklam kan förekommer i E GP, men tycker inte den ska dominera! Jag är ”bara” provprenumerant och redan uttröttad av hur seg det är att bläddra fram till en artikel och klicka sedan bakåt till huvudsidan. Fullständigt katastrof och tidsödande. I regel får jag starta om webbläsaren från noll.
  Dessutom tycker jag att ni borde tacka nej till typ av Hasard och Spelreklam. Det borde vara totalförbjudet i all media i Sverige. Har ni inte råd att avstå? Tycker i så fall synd om Stampen AB.
  m v h Enikö Walter

  Walter
 • Hej Walter,

  Vi är tacksamma för din respons gällande reklamen.
  Det kan förstås i vissa fall upplevas som negativt med reklam i olika former men samtidigt är det en naturlig del i de flesta medieföretags verksamheter idag.
  Vi arbetar för ha en god balans mellan nyheter och annat innehåll såsom annonsering men ser också till det mervärde som annonseringen skapar.
  Vad gäller val av reklam så är vi måna om att välja seriösa annonsörer som följer våra egna riktlinjer i utformning och innehåll liksom att man följer de lagar och förordningar som är rådande.


  Med vänlig hälsning
  Fredrik Redaktör Kundforum

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.