Så får du tag på senaste versionen av eGP

Du som gillar att läsa eGP
kan framöver ta del av innehållet i morgondagens tidning redan klockan 22.00.
Om du vill läsa de allra senaste uppdateringarna går du in morgonen efter och
hämtar tidningen på nytt.


GP arbetar ständigt med att förbättra tidningen för våra läsare. Samtidigt som vi satsar rejält på innehållet och anställer fler journalister ser vi också kontinuerligt över hur läsarna vill ta del av innehållet. Flera läsare av eGP har önskat kunna ta del av morgondagens e-tidning tidigare. Därför lanserar vi nu möjligheten att läsa den redan klockan 22.00 samma kväll den produceras. Men vi stannar inte där. För att få med de senaste nyhetshändelserna och sportresultaten fortsätter vi att förbättra eGP till en senare upplaga, som finns färdig att ladda hem i god tid före frukost.

Det är viktigt för oss att läsarna ska kunna ta del av vårt innehåll de tider och i de kanaler som passar dem bäst. Med förändringen av eGP i två upplagor, en tidig klockan 22.00 samt en uppdaterad morgonen efter, är förhoppningen att ni läsare blir än mer nöjda med er tidning.

Förutom eGP i två upplagor kan ni läsare framöver ta del av mer kvalitetsjournalistik. Som prenumerant får ni även tillgång till ytterligare fem e-tidningar: Bohusläningen, Hallandsposten, Hallands Nyheter, Strömstads Tidning och TTELA. Detta gäller också nyhetssajterna.


Så här laddar du ned de olika upplagorna på dator och
surfplatta:


Tidig upplaga kl. 22.00: Välj morgondagens tidning och ladda hem som vanligt.

Uppdaterad morgonupplaga: Om du vill vara säker på att få den senaste upplagan på morgonen, radera aktuell tidning och hämta den på nytt.

* Att slänga en nedladdad tidning iOS:

Klicka på ikonen ”Hämtade”, längst ner i appen. Välj Redigera”, högst upp till höger. Markera tidningen du vill radera genom att klicka på den. Radera genom att klicka på ”papperskorgen”, längst upp till höger, och bekräfta genom att trycka på ”Radera”.

Hämta därefter tidningen igen.

* Att slänga en nedladdad tidning Android:

Klicka på menyn, tre horisontella linjer uppe till vänster. Klicka på ”Hämtade”. Klicka på alternativ-symbolen, tre vertikala prickarna längst upp till höger. Klicka på ”Välj”. Markera den tidning du vill radera genom att klicka på den. Klicka sedan på papperskorgs-ikonen, uppe till höger.

Hämta därefter tidningen igen.
Fredrik Redaktör Kundforum Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.